Osnovne značajke programa

Zašto izabrati TT COACHING® program?

Prilagođenost podneblju

Program je stvoren imajući u vidu posebne prilike našeg podneblja. Ovo nije internacionalni program u kojem sudjeluju predavači koji nikada nisu radili u Hrvatskoj te ne poznaju specifične prilike i izazove s kojima se ljudi susreću.

 

Utemeljen na praksi u Hrvatskoj

Program je utemeljen na iskustvu u radu s klijentima u RH od 2009.

 

U korak sa najnovijim iz svijeta coachinga

Iako je program posebno prilagođen za naše podneblje, program se svaku godinu iznova ažurira sa najnovijim spoznajama iz svijeta coachinga.

 

Cjelovitost

Osnovna verzija programa (jednogodišnja verzija) obuhvaća sve one aspekte profesije koji su nužni kako biste mogli stvoriti čvrste temelje za bavljenje coachingom. Naprednija verzija programa (druga godina) nadovezuje se i produbljuje osnovnu verziju programa.

 

Stvaranje kvalitetnih temelja

Sudjelovanje u programu će vam omogućiti stvaranje kvalitetnih temelja neovisno o smjeru coachinga u kojem se kasnije odlučite “specijalizirati”.

 

Ograničeni broj polaznika

Ograničeni broj polaznika omogućava vam dovoljno vremena i “prostora” za sebe kako biste mogli aktivno sudjelovati u edukaciji. Od vas se očekuje aktivno sudjelovanje tijekom cijelog programa.

 

Praksa i jednostavnost prakticiranja vježbi

Uz nužnu teoretsku podlogu, program se prvenstveno temeljni na brojnim praktičnim vježbama. Velika većina polaznika je zaposlena ili imaju vlastiti posao stoga su vježbe skrojene na način da ih možete prakticirati radeći ono što ionako radite – na poslu ili kod kuće ili s prijateljima i poznanicima.

 

Jamstvo kontinuiranog praćenja programa

Predavanja se snimaju tako da možete računati da nećete biti lišeni nečeg u slučaju da ponekad niste u mogućnosti sudjelovati uživo.

 

Fleksibilan način plaćanja

S obzirom da postoji mogućnost plaćanja do 24 mjesečne rate (bez kamate), sudjelovanje u programu je vrlo pristupačno i fleksibilno. Ako ste vlasnik tvrtke ili obrta, iznos uplaćen za sudjelovanje u programu priznaje se kao poslovni trošak.

O programu na HTV 1

Što je life coaching?

Što je e-značka?

E-značka  

Kliknite OVDJE i saznajte više

Facebook